.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Café Boulevard -

Stationsstraat 2, Maastricht
Trendy
Café Boulevard. Cafe Boulevard in Maastricht. Ruim 25 soorten koffie en minstens 15 soorten thee staan op de kaart. Natuurlijk is er volop keuze uit ciabatta’s, panini’s, salades, croissants en gebak. Vanwege de exclusieve thee- en koffiesoorten die we serveren is de high-tea een echte aanrader. Boulevard is ook de ideale locatie voor een borrel of feestje. Het Centraal Station ligt naast de deur en er is volop parkeergelegenheid in de buurt. Ontbijten, lunchen, brunchen, loungen, borrelen, feesten; kom genieten bij Boulevard!
Sfeer & interieur. Het opvallende interieur met heerlijke fauteuils, een fijne leestafel en een ontspannende zithoek wordt gekenmerkt door de kleur oranje. Oranje maakt vrolijk en stimuleert eetlust en conversatie.
Keuken & kaart. Italiaans met mediterraanse invloeden.
Telefoon: 0433521670
Website: http://www.boulevard-maastricht.nl

Café Boulevard, Stationsstraat 2, Maastricht
Maandag van 10:00 tot 18:00 uur. Dinsdag en woensdag van 09:00 uur tot 18:00 uur. Donderdag, vrijdag en zaterdag van 09:00 tot 22:00 uur. Zondag van 10:00 tot 18:00 uur.