In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Reube -

Tongersestraat 23, Maastricht
frans met italiaanse invloeden
Reube. Restaurant Reube is niet meer weg te denken in het oude stadsgedeelte van Maastricht. Ze hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 3-gangen keuzemenu € 28,- en 4-gangen surprisemenu € 37,- Ongedwongen heerlijk dineren. Reube is dagelijks geopend behalve 18 dagen zomersluiting in bouwvakvakantie
Geschiedenis. Restaurant Reube bestaat sinds 1994 en ligt in het oude Jekerquartier van Maastricht dichtbij de oude stadswal. Eigenaar/chefkok Marc Satijn staat nog steeds zelf achter het fornuis geassisteerd door 3 koks en echtgenote Katinka Satijn zorgt met haar team dat de gasten niets te kort komen.
Sfeer & interieur. Reube straalt een warme mediterraanse sfeer uit met veel kaarslicht, Interieur heeft iets weg van Parijse bistro, kroonluchters, mooie spiegels en niet te vergeten de centrale open keuken midden in het restaurant. Bij mooi weer ook heerlijk buiten dineren op het bijzonder terras naast een oud klooster en tegenover de Jan van Yckacademie.
Keuken & kaart. Franse keuken met Italiaanse invloeden. Zowel klassieke Franse gerechten zoals kalfszwewerik, kalfslever, tournedos béarnaise,gamba's, kreeft als verse tonijn op oosterse wijze en andere eigentijdse gerechten zoal St. Jacobsschelpen op bladspinazie met eendenlever.voor elk wat wils. Zij werken met 3-gangen door de koks samengestelde keuzemenu en het 4-gangen surprise menu. Kaart wisselt 4x per jaar en ze werken natuurlijk ook met seizoensproducten. Met de 3 dolle carnavalsdagen in Maastricht serveren zij niet de reguliere kaart maar een speciaal aangepaste carnavalskaart.
Telefoon: 043-3252843
Website: http://www.reube.nl

Reube, Tongersestraat 23, Maastricht
keuken dagelijks vanaf 17.00 uur tot 22.30 uur. Lunch alleen op reservering