In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Tummers**** Hotel & Restaurant -

Valkenburg aan de Geul, Stationsstraat 21, Limburg
Franse keuken
Tummers**** Hotel & Restaurant. Restaurant Tummers geniet een grote bekendheid als een plek, waar in een fijne ambiance genoten kan worden van een verfijnde keuken. Een uitgebalanceerde wijnkaart en aandacht voor je specifieke wensen maken jouw diner in Restaurant Tummers altijd tot een feest.
Geschiedenis. Dit familiehotel en restaurant heeft een opmerkelijke gastvrije geschiedenis van meer dan 50 jaar en met een warm en romantisch karakter.
Sfeer & interieur. Je zal hier kennis maken met de persoonlijke service die in Limburg tot traditie verheven is. In een warme entourage is volop gelegenheid voor intieme gelegenheden, maar ook voor feestelijke ontmoetingen zoals een diner-dansant, banquet, bruiloft, receptie of familiediner kan je hier uitstekend terecht. Indien je voor zakelijke ontmoetingen op zoek bent naar een locatie, is Hotel & Restaurant Tummers**** de ideale en aangewezen partner.
Keuken & kaart. De traditionele Franse keuken krijgt er eigen accenten door het gebruik van streekeigen producten en door het zoeken naar nieuwe smaakcombinaties. Natuurlijk wisselt de kaart regelmatig en wordt deze aangepast aan de verschillende seizoenen. Een aantal menusuggesties vergemakkelijkt het maken van een keuze in de uitgebreide kaart. Tevens is er een aparte lunchkaart.
Telefoon: +31 (0)43 6013741
Website: http://www.hoteltummers.nl

Tummers**** Hotel & Restaurant, Valkenburg aan de Geul, Stationsstraat 21, Limburg
Lunch: 11.00-14.30u / Diner: 17.30-21.30u